Τι είναι το Musiclass.gr ?

Η διαδικτυακή πλατφόρμα musiclass.gr έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της με σκοπό να γίνει ένα μέσο που θα περιέχει σε βάθος χρόνου ένα σύνολο μαθημάτων σε σχέση με τη μουσική.

Ουσιαστικά είναι ένα site το οποίο διαθέτει προς πώληση, προμαγνητοσκοπημένες σειρές μαθημάτων σεμιναριακού τύπου στα Ελληνικά, με την έννοια πως οι σειρές μαθημάτων είναι αυτοτελείς, από όλους τους χώρους και τα είδη μουσικής, με στόχευση στην καλή ποιότητα της μουσικής πληροφορίας και στην αισθητική.

Tα διαδικτυακά μαθήματα ήρθαν για να μείνουν. Η αρτιότητα του περιεχομένου, η ποιότητα της ψηφιακής μετάδοσης, η δυνατότητα για έλεγχο του υλικού μας, η φιλικότητα στη χρήση της πλατφόρμας, και η υποστήριξη των μαθητών, είναι ελκυστικές προϋποθέσεις για τους επαγγελματίες μουσικούς που δεν μπορούν να φτάσουν κοντά στους μαθητές τους, και που θέλουν να απευθυνθούν σε ένα ευρύτερο κοινό, αλλά και για τους ευρύτερους οργανισμούς και παραδοσιακά μέσα που σκοπέυουν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία ώστε να εμπλουτίσουν το μουσικό τους περιβάλλον με έμπνευση και εναλλακτικές ιδέες για την ανάπτυξη της μουσικής.

Είναι πεποίθηση μας στo musiclass.gr πως οι μουσικοί ενωμένοι με κοινό σκοπό την έκφραση και την παραγωγική δημιουργία μπορούν να αποτελέσουν μια πλατφόρμα που θα περιέχει  ένα σύνολο ιδεών και προτάσεων για τη μουσική, που σε βάθος χρόνου θα εξελιχθεί σε μια ευρύτερη καλλιτεχνική “κληρονομιά” της γενιάς μας.  

Όλη η ομάδα του Musiclass.gr βρίσκεται στη διάθεση σας και η επικοινωνία γίνεται έυκολα με ένα e-mail στο [email protected].